O nas

Lekarna Novak Novo mesto

Smo prva zasebna lekarna na Dolenjskem, ki že od leta 1994 odgovorno, s ponosom in veseljem pomaga pri preskrbi Novomeščanov in okoliških prebivalcev z zdravili na recept in brez recepta ter s široko paleto drugih izdelkov, ki pripomorejo k ohranjanju zdravja. Veliko energije vlagamo v neprestano strokovno izpopolnjevanje, saj smo le na ta način lahko kos številnim izzivom, ki jih od nas zahteva delo z vsemi, ki v lekarno prihajajo po naš nasvet in pomoč.

Poleg tega v lekarniško dejavnost vsakoletno uvajamo še študente in dijake na praktičnem usposabljanju. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj se v veliki meri odzivamo na prošnje raznih društev, poleg tega pa že vrsto let pomagamo tudi pri štipendiranju dijakov iz socialno ogroženih družin.

Z motom »zdrav duh v zdravem telesu« smo ustvarili prijetno vzdušje v kolektivu, kar začutijo tudi vsi, ki se radi vračajo v našo lekarno.

Lekarni na Novem trgu se pridružuje še nova lekarna v Krajevni skupnosti Drska na Topliški cesti 10, s katero bomo dostopnost do naših storitev približali še prebivalcem tega dela mesta.

Veseli smo vašega obiska, s katerim nam dajete priznanje in potrditev, da smo na pravi poti.

Kolektiv Lekarne Novak

NOVI TRG

Sedež:
Lekarna Novak d.o.o.,
Novi trg 9,
8000 Novo mesto

Telefon:
07/ 33 22 700

E-pošta:
info@lekarna-novak.si

Vodja lekarne:
Mateja Novak, mag.farm.

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 8.00 – 19.00,
sobota: 8.00 – 12.00

PE DRSKA

Topliška cesta 10
8000 Novo mesto

Telefon:
07/ 29 27 370

E-pošta:
drska@lekarna-novak.si

Vodja lekarne:
Nina Novak, mag.farm.

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 8:00 - 19:00
sobota: 8:00 - 13:00

GOR